Personal

Hem / Personal

LISA MARKLUND FD. PETTERSSON

Lisa tog sin tandläkarexamen 2011 i Umeå. Hon är uppvuxen inom tandvården och har följt i sin mammas fotspår. Efter sin examen började Lisa arbeta på Folktandvården Piteå och arbetade där fram till december 2014 då hon började hos tandläkare Vivi-Anne Öhman. Hon driver sedan april 2017 verksamheten tillsammans med tandläkare Lisa Nilsson och arbetar med all typ av vuxentandvård.

Lisa är en glad & ambitiös tvåbarnsmamma som gillar sport, inredning samt att resa. Jagar älg på hösten och åker utför på vintern.

Tandläkaryrket tilltalar henne, då det är skapande och man får hjälpa & träffa många människor. Dessutom erbjuder yrket många utvecklingsmöjligheter.

LISA NILSSON

Lisa tog sin tandläkarexamen 2012 i Umeå och började efter sin examen arbeta på Folktandvården i Stockholm där hon arbetat fram till sommaren 2016 då hon blev mammaledig med sin son.

Hon driver sedan april 2017 verksamheten tillsammans med tandläkare Lisa Marklund och arbetar med all typ av vuxentandvård.

SARA ISAKSSON

Sara är tandhygienist och tog sin examen i Umeå 2013. Hon har tidigare arbetat inom äldreomsorgen som undersköterska. Efter sin examen har Sara haft vikariat både i Folktandvården samt på Tandlaget.

Hon är en glad & positiv tjej som tycker om att träna och på fritiden hittar man henne på Korpen där hon även är instruktör. Andra intressen är vara ute i naturen samt att umgås med nära & kära.

Arbetet som tandhygienist utmanar då det är många möten med människor och man får hjälpa folk.

LENA OLSSON

Denna tandsköterska kommer från Blekinge och har jobbat hos Vivi-Anne sedan 2005.

Lena tycker om böcker, promenader, hem  och familj. Andra intressen är friluftsliv, kräftfiske, bärplockning och matlagning. Lena gillar djur och framför allt hundar.

MONA-LISA JÖNSSON

Mona-Lisa är vår ”fjäll-jänta” som kommer från Västerbotten och har gått skola med Ingemar Stenmark. Hon har jobbat som tandsköterska sedan 1976 och hos Vivi-Anne hittar ni henne sedan januari 2013 i receptionen.

Mona-Lisa tycker om inredning, resor, umgås med familj och vänner. Vistas ofta och gärna i sin stuga i närheten av Tärnaby.

LILLEMOR BRÄNNSTRÖM

Lillemor har jobbat som tandsköterska sedan 1979 & varit hos Vivi-Anne sedan 1991.

Intressen: Heminredning, blommor, resor
och promenader. Lillemor är intresserad av människor och tycker om att läsa om livsöden.

SANNA ÖHMAN

Sanna är ett av våra nytillskott på kliniken. Hon blev färdig tandsköterska dec 2016 och har arbetat på kliniken sedan dess.

Hon är glad, ambitiös och ser fram emot att utvecklas inom yrket.

HANNA ALDRIN

Hanna är vårt andra nytillskott på kliniken. Hon blev färdig tandsköterska dec 2016 och har arbetat på Tandlaget i Luleå innan hon började hos oss.

Hanna tycker om friluftsliv och vistas gärna i fjällen på sin fritid. Hon är en pigg tjej som gillar utmaningar.

JAN LEVIN

Jan är käkkirurg sedan 1989 och den som utför alla våra implantatoperationer. Jan har över 20 års erfarenhet av implantatkirurgi.

Jan älskar båtar och båtliv. Han tycker dessutom om utförsåkning och bilar.

VIVI-ANNE ÖHMAN

Vivi-Anne är numera pensionerad tandläkare och har överlåtit sin verksamhet till Tandläkare Lisa Marklund & Tandläkare Lisa Nilsson.

Hon började sin karriär som tandläkare på folktandvården 1979, och öppnade 1991 egen mottagning i centrala Piteå. Vivi-Anne har vidareutbildning i implantatprotetik.

Intressen: Friluftsliv, jakt (jo, hon har fällt en 14-taggare!), fiske och resor. Vivi-Anne tycker om sport och tar sig  gärna  ut i joggingspåret eller åker längdskidor.