Personal

Hem / Personal

LISA MARKLUND FD. PETTERSSON

Lisa tog sin tandläkarexamen 2011 i Umeå. Hon är uppvuxen inom tandvården och har följt i sin mammas fotspår. Efter sin examen började Lisa arbeta på Folktandvården Piteå och arbetade där fram till december 2014 då hon började hos tandläkare Vivi-Anne Öhman. Hon driver sedan april 2017 verksamheten tillsammans med tandläkare Lisa Nilsson och arbetar med all typ av vuxentandvård.

Lisa är en glad & ambitiös tvåbarnsmamma som gillar sport, inredning samt att resa. Jagar älg på hösten och åker utför på vintern.

Tandläkaryrket tilltalar henne, då det är skapande och man får hjälpa & träffa många människor. Dessutom erbjuder yrket många utvecklingsmöjligheter.

LISA NILSSON

Lisa tog sin tandläkarexamen 2012 i Umeå och började efter sin examen arbeta på Folktandvården i Stockholm där hon arbetat fram till sommaren 2016 då hon blev föräldraledig. Under föräldraledigheten valde Lisa med sin familj att flytta “hem” till Piteå vilket vi är mycket glada över!

Hon driver sedan april 2017 verksamheten tillsammans med tandläkare Lisa Marklund och arbetar med all typ av vuxentandvård.

ANNA RÅDMAN

Anna är leg. tandhygienist och har arbetat hos oss sedan september 2018.

Hon tog sin examen i Umeå 2012. Hon har tidigare arbetat ett år inom äldreomsorgen som undersköterska direkt efter gymnasiet. Efter sin tandhygienistexamen började Anna arbeta hos tandläkare Margareta Andersson och fortsatte sedan hos Tandlaget fram tills hon började hos oss.

Anna tycker om sitt arbete då hon värnar om förebyggande hälsoarbete varvat med svårare fall av tandlossningssjukdom. Hon tycker om kombinationen av att få arbeta med människor, sina händer samt även få utmana tankeverksamheten.

Anna är en glad, noggrann och ambitiös tjej som på fritiden tycker om att vara med sin familj & umgås med sina vänner. Hon älskar matlagning, bakning och att pyssla på i sin trädgård.

ANNA BERGLUND

Anna B är leg.tandhygienist, hon flyttade hem från Stockholm i slutet på 2019 och har sedan dess arbetat hos oss.

Hon tog sin examen i Umeå.

ÅSA ÖBERG

Åsa tog sin tandsköterskeexamen 1982 och fick då jobb hos P-O Gustavsson. Sedan fortsatte hon hos tandläkare Margareta Andersson har nu  återvänt till oss efter några år inom andra branscher som inte har med tänder att göra.

Hon är en frisk fläkt som fixar och donar, för henne är ingenting omöjligt! Ni hittar Åsa i våran reception och det är oftast henne som ni möter i fall ni ringer oss.

Åsa tycker om att vara ute och röra på sig vilket hon ofta gör med sin hund Fred både till fots, på längdskidor och inom träning & tävling. Hon är utbildad hundinstruktör och tävlar inom sök och IGP. Hon ägnar även mycket tid till barn och barnbarn och pysslar gärna hemma i sitt relativt nybyggda hus på Renön. Älskar att både laga och äta mat, hinner även med en del resor.

HANNA ENGMAN

Hanna tog sin tandsköterskeexamen i dec 2016 och har arbetat på Tandlaget i Luleå innan hon började hos oss.

Hanna har en mycket bra överblick över det mesta som händer på kliniken och kan hoppa in överallt. Hon är effektiv och noggrann.

Hon älskar friluftsliv och åker helst varje helg under vinterhalvåret med sin familj till husvagnen som står i Vuogga där längdskidåkning samt skoterfärder står på schemat. Hanna är en pigg och glad tjej som gillar utmaningar.

INGELA LINDBERG

Ingela är våran “nyaste” sköterska men har en lång erfarenhet inom tandsköterskeyrket. Hon började hos oss augusti 2020 och har före dess arbetat inom både den allmänna tandvården samt specialisttandvården inom Folktandvården.

Ingela tycker om att vara ute i naturen och tillbringar gärna tid på sin stuga i skärgården. Hon gillar även träning, sommar som vinter och har hunnit med tjejvasan.

VIVI-ANNE ÖHMAN

Vivi-Anne är numera pensionerad tandläkare och har överlåtit sin verksamhet till Tandläkare Lisa Marklund & Tandläkare Lisa Nilsson.

Hon började sin karriär som tandläkare på folktandvården 1979, och öppnade 1991 egen mottagning i centrala Piteå. Vivi-Anne har vidareutbildning i implantatprotetik.

Intressen: Friluftsliv, jakt (jo, hon har fällt en 14-taggare!), fiske och resor. Vivi-Anne tycker om sport och tar sig  gärna  ut i joggingspåret eller åker längdskidor.

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'feedthemsocial\Feed_Functions' does not have a method 'use_custom_js_scripts' in /web/u/ohman15/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303