Behandling

Hem / Behandling

Estetik och hög kvalitet är nyckelord när det gäller tandvård. Hos oss strävar vi efter att resultatet av behandlingen ska se naturlig ut och att det ska kännas och fungera på allra bästa sätt. Därför är vidareutbildning något som vi satsar på. Vår utrustning är modern med hög teknisk standard och den uppgraderas regelbundet.

Vi arbetar mycket med implantatbehandlingar och har stor erfarenhet när det gäller tandvårdsrädsla.Vi har nära samarbete med samtliga specialiteter inom tandvården, vilket gör att vi kan erbjuda alla typer av vuxentandvård.

Våra tandtekniska arbeten utförs av Piteåföretaget Kjells Tandteknik där Vivi-Anne även är delägare. Genom att anlita ett lokalt tandtekniskt laboratorium kan leveranstiderna förkortas. Det nära samarbetet gör att vi kan garantera tandtekniska produkter av hög nivå, framställda av godkända, biologiska material.

Hygien: Våra hygienrutiner är minutiösa och följer Socialstyrelsens rekommendationer. Alla instrument rengörs och steriliseras enligt speciella rutiner som kontrolleras regelbundet. Vi har också speciell utrustning för s.k. vattenrening av kylningen av våra borrmaskiner.

Du kan känna dig trygg när du behandlas av oss.

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'feedthemsocial\Feed_Functions' does not have a method 'use_custom_js_scripts' in /web/u/ohman15/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303